Dakgrind.com

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Dakgrind bestellen op basis van uw postcode

Bij Dakgrind.com kunt u grind bestellen op basis van uw eigen postcode. We hebben diverse locaties waar het dakgrind vanuit gedistribueerd kan worden en dat is gunstig voor u. Hoe dichter u bij het distributiepunt woont, hoe gunstiger de prijs die we u kunnen berekenen voor transport. Of u nu 1 m3 dakgrind wilt bestellen, 100 m3 of nog meer kuub dakgrind: voor iedere hoeveelheid geven we u graag de voordeligste kuub prijs.

In een paar stappen het gewenste aantal m3 dakgrind bestellen

Dakgrind bestellen is voordelig en eenvoudig, in een paar klikken bezorgen wij het dakgrind bij u thuis:

 1. Vraag een prijs aan op basis van een postcode
  Vul uw postcode, uw e-mailadres, het aantal m3 dakgrind en eventueel de gewenste leverdatum in het invoerveld rechts bovenin deze website in.
  U ontvangt van ons een vrijblijvende prijs per mail;
 2. Plaats de bestelling voor de gewenste hoeveelheid kuub dakgrind
  Via de link in de offertemail kunt u bestellen door uw NAW gegevens aan ons door te geven. U ontvangt van ons per mail de factuur en de bijbehorende betaallink van iDeal;
 3. Betalen middels iDEAL
  Zodra u heeft betaald middels iDeal of vooraf per bank, geven we de transporteur opdracht het aantal bestelde m3 dakgrind te bezorgen op de door u gekozen en overeengekomen dag.

Kan ik het gewenste aantal m3 dakgrind zowel los gestort als in big bags bestellen?

Ja, u kunt het aantal m3 dakgrind los gestort of in big bags bestellen. Het minimum aantal kuubs dat u kunt bestellen is 0,5 kuub. Het voordeel van dakgrind bestellen in big bags is dat er minder grind achterblijft op de plaats waar het dakgrind gestort is. De big bag wordt uw eigendom, deze kunt u meegeven met de reinigingsdienst als grof vuil. De prijs van een big bag dakgrind ligt gemiddeld gezien hoger dan los gestort. Dat komt door de toevoeging van de big bag zelf, maar ook is het type vervoer kostbaarder, zie prijzen. Bij hoeveelheden groter dan 6 m3 dakgrind is het verstandig om los gestort te bestellen, dat scheelt namelijk in de prijs. Vanaf 6 m3 dakgrind offreren we daarom alleen nog maar los gestort omdat dakgrind geleverd in big bags dan al bijna het dubbele kost ten opzichte van los gestort. Wilt u 6 m3 dakgrind of meer bestellen geleverd in big bags, vraag dan vrijblijvend een kub prijs aan.

Waarom dakgrind bestellen bij ons

 •   Uw postcode bepaalt de prijs
 •   Eenvoudig dakgrind bestellen
 •   Gerenommeerde leverancier
 •   Regelmatig nieuwe prijzen
 •   Snelle en correcte levering
 •   Bezorging in heel Nederland
 •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig dakgrind betalen met iDeal van Mollie

www.dakgrind.com

Dakgrind voor het dak van uw huis of garage!

wij bezorgen alleen in Nederland

Dakgrind.com bezorgt alleen in Nederland!