Dakgrind.com

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Wat bepaalt de prijs van dakgrind?

De prijs voor dakgrind wordt bij Dakgrind.com bepaalt op basis van uw postcode . De prijs voor dakgrind bestaat uit 2 delen: het dakgrind zelf en daarnaast de transportkosten. De kuubprijs voor dakgrind zelf, dus zonder transport, ligt tussen de € 65,00 en € 75,00. De totaalprijs is mede afhankelijk van de dakgrind hoeveelheid die u gaat bestellen.

De kosten voor transport bepalen ook mede de dakgrind prijs, zeker bij kleine hoeveelheden. De hoogte van de transportkosten worden, naast het brandstofverbruik, voor het grootste deel bepaald door de transporttijd. Het bezorgen van dakgrind kost doorgaans meer tijd dan men in eerste instantie inschat:

  1. Het dakgrind wordt geladen in een vrachtwagen (kipper) of moet worden gestort in big bags;
  2. De chauffeur rijdt naar de locatie van de aanvrager, overlegt met de koper waar het dakgrind gestort moet worden (of waar de big bags met dakgrind geplaatst moeten worden);
  3. Na het bezorgen rijdt de chauffeur weer terug naar het distributiepunt.

Hoe meer dakgrind u bestelt, hoe lager u  naar verhouding betaalt voor de totale transportkosten, wat weer zorgt voor een gunstige dakgrind prijs.

De dakgrind prijs wordt mede bepaald door de afstand tot het distributiepunt

Dakgrind.com heeft diverse distributiepunten waar we vanuit bezorgen en dat heeft een gunstige invloed op de dakgrind prijs. Woont u dicht bij het distributiepunt, dan kunnen we u op basis van uw postcode een extra voordelige prijs bieden. Het los storten van dakgrind is bij grotere hoeveelheden goedkoper dan dakgrind bezorgen in big bags. Dat heeft te maken met het type transport: een big bag dakgrind wordt bezorgd met een stenentrailer of een portaalwagen. Door uw postcode in te voeren in het invoervenster, rechts bovenin deze webpagina, kunnen we de afstand tot het distributiecentrum bepalen en u een gunstige dakgrind prijs bieden.

Een gunstige dakgrind prijs per kuub door groot in te kopen

Dakgrind.com heeft gunstige prijsafspraken kunnen maken met diverse grondstofproducenten. Door groot in te kopen, kunnen we u een gunstige dakgrind prijs per kuub bieden. Biedt Dakgrind.com dan altijd de gunstigste prijs voor grind? In veel gevallen wel, maar met name de afstand tot aan het distributiepunt bepaalt de prijs. We vinden het belangrijk u een gunstige prijs te kunnen bieden, maar we vinden een goede kwaliteit leveren belangrijker. Dakgrind.com biedt u prima dakgrind voor een gunstige prijs.

Waarom dakgrind bestellen bij ons

  •   Uw postcode bepaalt de prijs
  •   Eenvoudig dakgrind bestellen
  •   Gerenommeerde leverancier
  •   Regelmatig nieuwe prijzen
  •   Snelle en correcte levering
  •   Bezorging in heel Nederland
  •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig dakgrind betalen met iDeal van Mollie

www.dakgrind.com

Dakgrind voor het dak van uw huis of garage!

wij bezorgen alleen in Nederland

Dakgrind.com bezorgt alleen in Nederland!