Dakgrind.com

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Dakgrind bezorgen door Dakgrind.com: in big bag of los storten

U kunt uw dakgrind ergens zelf halen met een aanhanger, maar om dakgrind te laten bezorgen is uiteraard een stuk relaxter. Zeker bij grotere hoeveelheden raden we aan: laat het grind bezorgen! Dakgrind bezorgen we in een big bag of we kunnen het grind los storten. 1 kuub dakgrind vertegenwoordigd een behoorlijk gewicht. 1 kuub weegt ongeveer 1.600 kilo, net zo zwaar als een redelijk grote gezinsauto. Dus als u 4 kuub dakgrind nodig heeft, komt het totaalgewicht al boven de 6 ton uit (6.400 kilo!).

Dakgrind.com bezorgt vanuit diverse distributiepunten, we kunnen dakgrind in big bags bezorgen maar we kunnen ook het dakgrind los storten. Wilt u weten wat het kost om dakgrind te laten bezorgen? Vraag bij ons een prijs aan op basis van een postcode door het invoerveld rechts bovenin in te vullen.

Wij bezorgen uw dakgrind op een door u gewenste dag

Laat uw big bag dakgrind bezorgen of uw dakgrind los storten op een door u gewenste dag. De dag kunt u aangeven in het invoerveld rechts bovenin op deze website. Dakgrind.com levert alleen op werkdagen, dus van maandag tot en met vrijdag. Een exact tijdstip afspreken is helaas niet mogelijk. Wel wordt u kort voor het levertijdstip nog even gebeld door de chauffeur zodat u niet de gehele dag op de levering hoeft te wachten. U kunt met de chauffeur even overleggen waar u het dakgrind wilt storten of de big bag geplaatst wilt hebben. Bij sommige distributiepunten kan worden aangegeven of het dakgrind in de ochtend of in de middag moet worden bezorgd. De keuze om te leveren in een big bag of het dakgrind los te storten is uiteraard aan u: maar bij grotere hoeveelheden is dakgrind los storten veel goedkoper dan grind leveren in een big bag.
Nb. Houd er rekening mee dat de aan u per mail verzonden factuur 2 dagen voor de gewenste leverdatum middels iDEAL of overboeking per bank moet zijn voldaan.

Een big bag dakgrind bezorgen we met een stenentrailer of een portaalwagen

Bij Dakgrind.com bezorgen we dakgrind in een big bag met een stenentrailer of een portaalwagen. Een stenentrailer kan een lengte hebben tot maar liefst 18 meter en kan alleen op een doorlopende weg een big bag dakgrind plaatsen. De kraan op een gemiddelde stenentrailer kan tot ongeveer 3 meter een big bag dakgrind naast de vrachtwagen plaatsen. Een portaal(vracht)wagen is een stuk kleiner en wendbaarder, ideaal voor het bezorgen in een grote stad.

De big bag als verpakkingsmateriaal bevat geen statiegeld, deze hoeft dus niet geretourneerd te worden. De big bag kan dus worden meegegeven met het grof vuil.

Dakgrind storten we met een kiepwagen/ kipper

Dakgrind storten kan met verschillende typen kippers. De lengte van een kipper varieert, tussen de 13 en 16 meter. Op YouTube kunt u een voorbeeld van een kiepwagen bekijken.

In overleg met de chauffeur wordt samen met u een geschikte losplek bepaald om het dakgrind te storten. De prijzen zijn gebaseerd op vervoer middels een 8 x 4 kipper, de aandrijving is beperkt tot 4 wielen en kan alleen op een verharde ondergrond rijden. De prijs voor een 8 x 8 aangedreven kipper ligt hoger maar deze kan ook op onverharde ondergrond rijden maar niet op natte, drassige ondergronden. Het is aan de chauffeur te bepalen of het verantwoord is om de dakgrind op de door u aangegeven stortplaats te storten of niet. Houd er rekening mee dat het totale gewicht van bijvoorbeeld een kipper met 10 kuub dakgrind uitkomt op 43 ton. Eventuele schade aan de oprit, trottoir of andere ondergronden door het gewicht van de vrachtwagen zijn voor risico van koper van het dakgrind. Heeft u maar 1 of 2 kub dakgrind nodig? Dan is bezorgen in een big bag een prima optie.

 

Waarom dakgrind bestellen bij ons

  •   Uw postcode bepaalt de prijs
  •   Eenvoudig dakgrind bestellen
  •   Gerenommeerde leverancier
  •   Regelmatig nieuwe prijzen
  •   Snelle en correcte levering
  •   Bezorging in heel Nederland
  •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig dakgrind betalen met iDeal van Mollie

www.dakgrind.com

Dakgrind voor het dak van uw huis of garage!

wij bezorgen alleen in Nederland

Dakgrind.com bezorgt alleen in Nederland!