Dakgrind.com

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Disclaimer Dakgrind.com

De op deze website getoonde informatie is en wordt door www.dakgrind.com met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie op deze website kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

www.dakgrind.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Aan de met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand gekomen berekeningen of conclusies, kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel www.dakgrind.com alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is www.dakgrind.com niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar websites die niet door www.dakgrind.com worden onderhouden, zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel www.dakgrind.com uiterst zorgvuldig is ten aanzien van de websites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot websites die niet door www.dakgrind.com worden onderhouden wordt afgewezen.

Wij, respectievelijk de rechthebbende, behouden alle rechten met betrekking tot de op deze website gepresenteerde informatie, daaronder begrepen, maar niet beperkt tot teksten, logo's, handelsmerken, grafisch materiaal.

Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan informatie door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van  www.dakgrind.com.

Door deze website te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken, stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.

Waarom dakgrind bestellen bij ons

  •   Uw postcode bepaalt de prijs
  •   Eenvoudig dakgrind bestellen
  •   Gerenommeerde leverancier
  •   Regelmatig nieuwe prijzen
  •   Snelle en correcte levering
  •   Bezorging in heel Nederland
  •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig dakgrind betalen met iDeal van Mollie

www.dakgrind.com

Dakgrind voor het dak van uw huis of garage!

wij bezorgen alleen in Nederland

Dakgrind.com bezorgt alleen in Nederland!